Sv: Tradisjonell norsk høst- og julemat
Opprinnelig lagt inn av AntoniaM, her.
Men er veldig glad i rakfisk og savner godt tilbehør til den. Følger derfor spent med på tråden.
Rakfisk spiser jeg med rødløk, purreløk og rømme. Prøvde på papa dums (kikertflatbrød), og det var ikke verst! Bare pass på at det the real deal, noen av dem er blandet ut med mais/hvete.
Ellers lager jeg kålrotstappe av halvt om halvt med kålrot og blomkål, smør, muskat, salt og pepper (man kan sikkert ha i fløte, men jeg dropper det, for jeg tåler det ikke). Kålrot er ikke SÅ ille, 6,4 gram kh per 100 gram, og det er jo ikke mye man trenger heller, selv om det ikke er hverdagsmat på f.eks. Ketolyse (ja, og så er man PÅ ketolysekur, og I ketose. )! Maten man spiser til er jo ellers såpass fet som regel, at man demper eventuell blodsukkerstigning. 
__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski
Siste rest, nytt forsøk:

Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
|