Sv: Porsjoner ...
Er det virkelig 25 karbohydrater i den menyen? Synes grønnsakmengden din var liten, jeg. Det er fra grønnsakene karbene helst skal komme. Bare til middag rekner jeg 250 gram blomkål/broccoli.
Har du forresten lest nybegynnertråden? Mye nyttig info der
I starten spiste jeg som en hest, både fire og fem måltid til dagen, og så drakk jeg mye vann. Har aldri noensinne vært redd for og spise for mye fett, enda jeg spiser dobbelt så mye karber som deg.
På lavkarbo spiser du når du er sulten og du slutter før du er stappmett. Så enkelt er det.
Hvis du går fra høykarbo den ene dagen til så lite karber dagen etter, så er det helt normalt og føle seg kvalm og uvel. Jeg kutta mer gradvis for og slippe å kjenne meg dårlig, vekk med poteter, ris, pasta og sukker, så vekk med brød og så var jeg i gang.
Amerikanerne på lavkarbo kaller det for "the Atkins flue", og du kjenner deg elendig for kroppen din får ikke lenger maten den er vant med, karbohydrater, Den må lære seg og bruke fettet som energikilde. Dette tar fra to uker og oppover.
__________________
En reise på 1000 mil begynner med 1 skritt.
|