Vis enkelt innlegg
Gammel 04-11-11, 14:02   #35
Marella77
Seniormedlem
 
Marella77 sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2011
Hvor: Østlandet
Innlegg: 3.119
Marella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt av

Sv: Farlig å bruke Cocosa Ekstra Virgin å steke i?

Opprinnelig lagt inn av Photobscura, her.


Rykepunktet er der oljen blir så varm at fettforbindelsene ryker, og da ryker det bokstavelig talt også, eller oser av oljen. Det sier seg f.eks selv at extra virgin olivenolje som har et rykepunkt på rundt 190 og alt mister mye av de gode stoffene ved 70 grader, ikke overlever lenge i en stekepanne.

Takk Photobscura.

__________________
Marella77 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Prøver å være i ketose hele tiden... Men skeier ut av og til. Har gått ned 33,2 kg på lavkarbo. Svar med sitat