Sv: Lavkarbobrød fra funksjonellmat - For godt til å være sant?
Opprinnelig lagt inn av Camomilla, her.
Den til funksjonell mat har jeg aldri prøvd - hadde tenkt jeg skulle bestille Tagatesse, så da skal jeg jammen bestille en pose og prøve Jeg er også ferdigslanket og har som Vibeke-67 brukt Møllerens. Men jeg spiser ikke brød/knekkebrød hver dag - rett og slett fordi jeg føler at det tar opp plassen til den "ordentlige" maten. Sånn sett liker jeg knekkebrødene best - da kan jeg ta etpar innimellom og slipper å tenke på at jeg må spise det opp før det blir dårlig 
Bakte meg et knekkebrød for første gang i går, og det ble ca 8 kh pr 100. Jeg brukte bare sesamfrø, solsikkekjerner og linfrø, samt eggehvite. Vet du om eggehvite (dvs knekkebrødene) kan stå i romtemp. lenge? Blir det ikke mugg?
ps, gratulerer som ferdigslanket du også 
|