Sv: Lavkarbobrød fra funksjonellmat - For godt til å være sant?
Opprinnelig lagt inn av Marella77, her.
Bakte meg et knekkebrød for første gang i går, og det ble ca 8 kh pr 100. Jeg brukte bare sesamfrø, solsikkekjerner og linfrø, samt eggehvite. Vet du om eggehvite (dvs knekkebrødene) kan stå i romtemp. lenge? Blir det ikke mugg?
ps, gratulerer som ferdigslanket du også 
Takk - det er godt 
Jeg baker Nannahs knekkebrød (har ikke oppskriftslink her og nå, men et kjapt søk burde gi deg treff høyt oppe - veldig populær oppskrift). Er helt sikker på at de er skikkelig tørre før de tas ut av ovnen, og helt kalde før de legges i metall-kakeboks. Mine holder i ukesvis - ingen mugg, nei 
__________________
Gått ned ca. 19 kilo fra 73-54 i løpet av 2011.
Nå vedlikeholder jeg og har et vektvindu fra 53-58 kg.
Min journal
|