Vis enkelt innlegg
Gammel 04-11-11, 16:22   #37
Marella77
Seniormedlem
 
Marella77 sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2011
Hvor: Østlandet
Innlegg: 3.119
Marella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt av

Sv: Farlig å bruke Cocosa Ekstra Virgin å steke i?

Opprinnelig lagt inn av shailene, her.

Ustabile kjemiske forbindelser som kan skade kroppen vår. Derfor man hører så mye om antioksidanter i hytt og pine, de beskytter kroppen mot frie radikaler som kan føre til kreft. Men som Photobscura sier merker man stort sett når dette skjer, da fettet ryker og spruter, blir brunt/svart, smaker vondt, etc. Verre med de som liker maten sin svartsvidd i meierismør :P

Men når man varmer opp meierismøret, skal man ikke ta vente til det er rolig og brunt før man legge i maten?

__________________
Marella77 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Prøver å være i ketose hele tiden... Men skeier ut av og til. Har gått ned 33,2 kg på lavkarbo. Svar med sitat