Vis enkelt innlegg
Gammel 04-11-11, 20:56   #46
Alynna
Seniormedlem
 
Alynna sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2010
Hvor: Sandvika
Innlegg: 524
Alynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt likt

Sv: Farlig å bruke Cocosa Ekstra Virgin å steke i?

Steker ikke egg særlig hardt nei, med hardt så tenker jeg på sånn bruning som man gjør med biffen. Max varme, tenker jeg. Bruker vel både cocosa og smør til egg, men jeg tror ikke jeg er det verste eksempelet når det gjelder å svartsvi mat.

Som Photo sa, når det begynner å ryke og lukte stekt av oljen så er det høy temp. Type woking, biff, frese kjøttdeig og sånt.

Alynna er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Mest smak igjen for hver karbohydrat :) Ketolyse om jeg ønsker å gå ned i vekt. Svar med sitat