Vis enkelt innlegg
Gammel 04-11-11, 23:36   #27
Marella77
Seniormedlem
 
Marella77 sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2011
Hvor: Østlandet
Innlegg: 3.119
Marella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt av

Sv: Lavkarbobrød fra funksjonellmat - For godt til å være sant?

Opprinnelig lagt inn av smgj, her.

Det er vel en av de tingene som er greit å finne ut selv.

Altså. Hvetemel har veldig høy GI og høyt karbohydratinnhold og er dermed ikke egnet som noen stor del av maten på lavkarbo. I tillegg er det overraskende mange som tåler hvetemel/glutenholdig mel dårlig når de har avstått fra det over tid (men det gjelder altså ikke alle). Jeg vil si at de som reagerer negativt bør etterstrebe et melfritt kosthold, mens de som ikke reagerer står friere til å velge selv hvor grensen skal gå.
Uansett bør ikke hvetemel utgjøre noen stor del av karbohydratene i et lavkarbokosthold.

Takk

__________________
Marella77 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Prøver å være i ketose hele tiden... Men skeier ut av og til. Har gått ned 33,2 kg på lavkarbo. Svar med sitat