Sv: Nybegynner!
Opprinnelig lagt inn av PlayMe47, her.
Takk for gode innspill!
Jeg skal prøve å bake knekkebrød i dag, har laget hjemmelaget knekkebrød før jeg begynnte med lavkarb. den eneste forkjellen nå blir at det er uten rugmel. Tror likevel at det blir godt. Mulig jeg kommer til å tillate meg å ta en drue eller to oppå osten når jeg spiser det som pålegg på knekkebrød,
Jeg spiser bare 2 måltider om dagen, fordi jeg blir så mett av det jeg spiser. Derfor tror jeg at jeg kan tillate meg det uten å overstige grensen for hvor mye karb jeg skal ha daglig. Bakte suksessterte i gårkveld etter oppskrift her inne, i dag gikk den i avfallsdunken. Skal jeg lage kaker en annen gang må jeg finne fram til et annet søtstoff enn sukrin, Splenda smaker ikke altfor ille f.eks på grøt, men vet ikke hvor godt den egner seg som det eneste i bakverk? Noen med erfaring på det?
Min erfaring med baking og søtstoff er at det beste er å blande både sukrinmelis, splenda og flytende natreen. Jeg bruker også mye mindre søtstoff enn det som er oppgitt i oppskriftene. Jeg tar oppi litt omgangen og smaker meg frem.
oppskrift på suksessterte finner du her:
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=44934
Og en nydelig konfektaktig sjokoladekake her:
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=48305
__________________
trening august:530 min

|