Vis enkelt innlegg
Gammel 06-11-11, 21:25   #76
Alynna
Seniormedlem
 
Alynna sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2010
Hvor: Sandvika
Innlegg: 524
Alynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt likt

Sv: Farlig å bruke Cocosa Ekstra Virgin å steke i?

Opprinnelig lagt inn av shailene, her.

Ok. Takk for tipset! Så sjelden jeg steker mat med noe særlig fett i panna, at jeg har aldri kommet så langt som å sjekke selv hva slags egenskaper oljene i Hjertegod egentlig har. Måtte jo være for godt til å være sant, at et produkt faktisk er det det gir seg ut for å være

Det jeg husker fra skolen, eller hvor det var jeg lærte det her, er at mettet fett er mest stabilt ved høy temperatur, enumettet fett er ok ved lav temperatur, og flerumettet fett harskner så raskt at det ikke burde så i romtemperatur engang. Er det et greit sammendrag? Blir litt mindre å holde styr på i hodet, hvis man har en sånn huskeregel å holde seg til.

Denne huskeregelen virker fornuftig i mine øyne

Alynna er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Mest smak igjen for hver karbohydrat :) Ketolyse om jeg ønsker å gå ned i vekt. Svar med sitat