Vis enkelt innlegg
Gammel 07-11-11, 01:44   #80
Alynna
Seniormedlem
 
Alynna sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2010
Hvor: Sandvika
Innlegg: 524
Alynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt likt

Sv: Farlig å bruke Cocosa Ekstra Virgin å steke i?

Omega-6 finnes i form av linolsyre (høye konsentrasjoner i noen planteoljer) men også i form av arakidonsyre som finnes i melkeprodukter og kjøtt, heldigvis ikke så mye som det er av linolsyre i plantefettet da det er mest mettet fett (som påpekt tidligere).

Så du har et visst poeng. Man bør spise omega-3 også. Men det er ikke noe verre på et lavkarbokosthold, snarere tvert imot. Og man trenger begge deler, problemet oppstår først om man får i seg kun omega-6, og man oppnår ikke noe ved å kvitte seg med omega-6-kildene siden begge deler er essensielle fettsyrer. Spiser man kjøtt, meieriprodukter, fet fisk og/eller tran, omega 3-kapsler, evt. linfrøolje, og sunt plantefett, er man ganske trygg.

Alynna er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Mest smak igjen for hver karbohydrat :) Ketolyse om jeg ønsker å gå ned i vekt. Svar med sitat