Sv: Ny med lavkarbo
Opprinnelig lagt inn av smgj, her.
Nja... jeg vil vel si at artikkelen du siterer er så spisset at den (nesten) ikke er sann lenger. Og jeg ville være forsiktig med å stole på helseinformasjon fra en side som selger soyamelkprodukter.
Såvidt jeg har fått med meg så er kvaliteten på oppdrettslaks veldig avhengig av hvilket for laksen får - så langt er vi enige. Men det er også iallfall etter sigende sånn at forkvaliteten er forskjellig og heller ikke særlig kontrollert.
Jeg oppfatter vel f.eks dette som en noe mer nøytral kilde
http://www.matportalen.no/kosthold_o...lde_til_omega3
Hovedpoenget er vel at laks er god til å danne omega3 av det den spiser, selv om det den spiser ikke er optimalt iforhold til det frittlevende laks har på menyen. Og på den måten blir den en bra kilde til omega3 selv om den ikke er så bra som den engang var...
Er det ikke forholdstallene mellom omega 3 og omega 6 som teller?
|