Vis enkelt innlegg
Gammel 08-11-11, 19:11   #11142
Kanutten
Seniormedlem
 
Kanutten sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 11.548
Kanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastisk

Sv: "Jeg lurer på"-tråd, forhåpentlig med enkle, korte svar

Opprinnelig lagt inn av nellie, her.

Blir supper/gryter osv tjukkere hvis man koker med lokk?

Har liksom alltid sett for meg at det blir tjukkere uten fordi at mer vann slipper ut?

Hvis greia i gryta skal koke lenge koker jeg alltid først MED lokk til jeg omtrent har gryta der jeg vil ha den. Deretter tar jeg av lokket og koker videre. For det er IKKE kjekt å koke uten lokk og så blir det for tykt mens det fremdeles ikke er ferdigkokt og man må begynne spe på med mer væske.

__________________
Æ står han a!
Kanutten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥ Lavkarbo ala Kanutt ♥