Sv: Korn - er det egentlig en matvare?
Jeg testet mel ved å lage pannebrød på en og en kornsort og spise dette 3 ganger daglig i tre dager for hver kornsort... : - 2-3dl ønsket mel
- 1 ts. bakepulver for to dl mel
- Litt salt/andre krydder man vet man tåler
- 1 egg (om man tåler, er ikke nødvendig)
- vann til passe "bolle-"deigkonsistens
Klappes til runde kaker og stekes på begge sider (prikk med gaffel) i tørr panne på middels varme.
Serveres lunkne med masse smør og godt pålegg.
Et annet alternativ for å teste mel er rett og slett å lage vassgraut på ønsket melsort. Spis med kanel, smørøye og sukrin.
Dette er ganske trygge måter å teste ut mel på siden oppskriftene inneholder veldig lite annet som det er vanlig å reagere på (med unntak av det egget man kan hoppe over).
__________________
Fant (og mistet igjen) matchvekta under candida- og eliminasjonsdiett ifm. stoffskiftesykdom. Forsøker nå å finne den igjen med inspirasjon fra Primal Blueprint
|