Vis enkelt innlegg
Gammel 10-11-11, 09:25   #2
smgj
Seniormedlem
 
smgj sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Hvor: Østfold
Alder: 51
Innlegg: 6.228
smgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisk

Sv: Hvordan få til et "glutenfritt", vellykket brød?

Nå har jeg droppet brød helt enn så lenge da, men jeg har iallfall lest at gluten er det som gjør at man får "bobler" i melet. Det gjelder også småboblene. Dermed må glutenfritt brød bakes og behandles helt annerledes enn glutenholdig brød.

Så mitt råd til deg er å søke opp en oppskrift som noen andre har fått til å fungere og prøve den først - og så siden modifisere.

Det beste er nok dessuten å bruke en GF bakemiks - iallfall til å begynne med.

__________________
Fant (og mistet igjen) matchvekta under candida- og eliminasjonsdiett ifm. stoffskiftesykdom. Forsøker nå å finne den igjen med inspirasjon fra Primal Blueprint
smgj er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Primal Blueprint - tåler begrenset melk (lett laktoseintolerant) og glutenholdig mel enda dårligere. Svar med sitat