Vis enkelt innlegg
Gammel 10-11-11, 09:53   #27
smgj
Seniormedlem
 
smgj sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Hvor: Østfold
Alder: 51
Innlegg: 6.228
smgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisk

Sv: Korn - er det egentlig en matvare?

Jeg vil vel si at om man reagerer på korn så bør man ikke spise "litt"&"sjelden" engang. Dersom det setter igang uønskede prosesser i kroppen (som antistoffer mot skjoldbruskkjertelen - en vel anerkjent teori om årsaken til mange av tilfellene med Graves/Hashimoto's) så vil (skade-)virkningen vedvare lenge etter at kornet er ute av kroppen... Det samme gjelder for cøliaki.

Nrå det gjelder GI er jo det relevant for de som mener at de tåler korn...

Den som er interessert bør lese boka Wheat Belly, forresten.

__________________
Fant (og mistet igjen) matchvekta under candida- og eliminasjonsdiett ifm. stoffskiftesykdom. Forsøker nå å finne den igjen med inspirasjon fra Primal Blueprint
smgj er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Primal Blueprint - tåler begrenset melk (lett laktoseintolerant) og glutenholdig mel enda dårligere. Svar med sitat