Vis enkelt innlegg
Gammel 10-11-11, 16:02   #3
FrkMarge
Seniormedlem
 
FrkMarge sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 920
FrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlys

Sv: Hvordan få til et "glutenfritt", vellykket brød?

Ja at det oppfører seg anderledes kan man si jeg har erfart... Jeg trodde bare det ville ese av bakepulveret jeg da, at det ville ligne litt på sukkerbrød liksom???

...men det gjorde det tydeligvis ikke
Enten får jeg lage mitt "gamle" brød til dem, men hvetemel, eller så får jeg nok bruke en eller annen bakemiks ja... Jeg synes bare generellt at det er så utrolig lite frø i sånne bakemikser, jeg liker masse frø jeg, sånn omtrent som Nannas knekkebrød i myk, fluffy form

__________________



FrkMarge er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse/LCHF Svar med sitat