Sv: Hvordan få til et "glutenfritt", vellykket brød?
Opprinnelig lagt inn av Imse, her.
Har du sett på oppskriftene her inn på brød? Det er jo flere brød her som er uten glutenmel. Jeg har måttet kutte glutenmel da jeg oppdaget at jeg ble dårlig av gluten generelt. Nå er ikke jeg så glad i brød da... Men de er ikke så verst de brødene her inne. De som inneholder kli er jo ikke helt glutenfrie da, men om du er ute etter mindre gluten og ikke glutenfritt, så kanskje de med kli kan brukes?
Det er mange oppskrifter på oppskriftsdelen her. Hva med lollypop brødet?
Lollypopbrødet er det jeg har bakt hittil, men det er jo sånn typisk lavkarbobrød og de andre her i familien vil helst ha noe å variere med som ikke er så eh.. "eggete"?
Altså et "vanlig" brød... men jeg har mistanke om at sønnen min også kanskje reagerer på gluten, så jeg vil prøve å redusere det litt generellt her i huset
Vi kjøper inn kneippvarianter her innimellom for lettvindthets skyld til mennene i huset, men jeg hadde håpet på å kunne bake litt selv også
Men om dette er det beste jeg kan gjøre er det bedre å kjøpe kneipp eller bake den vanlige varianten
__________________

|