Vis enkelt innlegg
Gammel 11-11-11, 02:48   #11214
BenteR
Seniormedlem
 
BenteR sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: 770 meter over havet
Innlegg: 4.055
BenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastisk

Sv: "Jeg lurer på"-tråd, forhåpentlig med enkle, korte svar

Opprinnelig lagt inn av Dietta, her.

Kan sukrinmelis blandes med litt vann for å få glasur til kaker etc slik som vanlig melis ?

Jeg prøvde det, men det smaka så kald og falskt, så vi endte med og skjære av lokk og kanter på kaka (det hadde trekt inn) og kaste det før vi klarte få i oss kaka.
Jeg anbefaler at du lager bittelitt og smaker på det. Det smaker IKKE som vanlig melis.

__________________
En reise på 1000 mil begynner med 1 skritt.
BenteR er avlogget   Min kostholdsfilosofi: diabetiker, max 5 karbo pr.måltid