Sv: Den store juletråden
Julaften blir det pinnekjøtt, englepikker (eller sosisser, som noen kaller dem) kårotstappe og kokte poteter, etterfulgt av rislrem med rørte jordbær over.
Jeg kommer til å spise alt, akkurat som i fjor, men fordelingen på min asjett er lite potet, mere kålrotstappe og mest kjøtt og englepikker.
Riskremen hos oss har mye pisket fløte i seg, så jeg takler fint en porsjon av det en gang i året. Og jordbærene røres som de er helt uten søtning. Har blitt så vant til det etterhvert at jeg faktisk synes det av og til smaker for søtt.
Når det gjelder kaker og godteri, så spiser jeg lite av det selv. Fant frem til noen sorter i fjor, og kommer til å lete etter flere dette året.
Rekner med minsten min skal lage sitt favorittgodteri dette året også, mintsjokolade med sjokoaldetrekk. Ikke lavkarbo, men farlig godt.
__________________
En reise på 1000 mil begynner med 1 skritt.
|