Sv: Gør jeg det rigtigt ..?
Ahh, putt mere i salaten enn bare salat ja, det er fint å øke på med mer tomat, paprika som du har nevnt, kanskje løk osv. Jeg tenker kanskje jeg spiser en mer blandet salat enn deg, siden jeg fort kommer opp i 10 karber på en salat.
Ta gjerne broccoli, blomkål eller spinat til kyllingen, eller 100g rotgrønnsaker (ikke potet) så er du fort opp i 15-20 per dag. Det ideelle er å ligge på akkurat så mange karber at du er i ketosetilstand. Hjernen har godt av de få karbene du spiser. Eller litt bringebær/blåbær med fløte på til dessert, det er godt det. Jeg hadde aldri problemer med å få i meg 15 karber, var snarere vanskelig å komme under 10 siden jeg er så interessert i matlaging.
Min grønnsaksfavoritt til kylling er ratatouille

Min ser omtrent sånn ut, og har squash, aubergine, tomater, løk, paprika og litt raspet gulrot i seg, surret i pannen med masse olivenolje, salt, pepper, 1 ts søtning, et fedd hvitløk og noe middelhavskrydder. Grønnsakene ender i snitt på ca 3,5 g kh per 100 g ratatouille sånn jeg deler opp.
|