Vis enkelt innlegg
Gammel 16-11-11, 15:37   #47
Huldr
Gudinne
 
Huldr sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2004
Hvor: Oslo
Alder: 53
Innlegg: 11.131
Huldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastisk

Sv: Kokosmakroner/ kokostopper

Opprinnelig lagt inn av Brokkoli, her.

Jeg leste helt feil lenger opp, ja! Sorry, men det går litt fort for seg når jeg leser om kokosmakroner. Jeg ELSKER kokosmakroner.

Aha, jeg forstår

Opprinnelig lagt inn av Brokkoli, her.

Jeg synes det var deilig konsistens på dem, men jeg blir aldri helt vant til den kunstige splendasmaken. Sukrin har jeg aldri prøvd - hvordan er det på smak i forhold til splenda?

Jeg har ikke prøvd det i så veldig mye (og ikke i disse), men det har en typisk "kald" smak ... men jeg har bare prøvd sukrinmelis i smørkrem, det blir kanskje annerledes om man varmer det opp slik det blir når man baker. Men jeg har lest rundt omkring på forumet at hvis man har i et annet søtningsmiddel (eller sukker, faktisk) sammen med sukrinen, så blir det mer nøytralt enn om man hadde brukt en av delene. Man må vel bare prøve seg frem.


Sist redigert av Huldr : 25-11-11 kl 14:05.
Huldr er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Intuitivt Svar med sitat