Vis enkelt innlegg
Gammel 03-11-05, 11:35   #1
guro
Sterk og fri!
 
guro sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2004
Alder: 60
Innlegg: 9.453
guro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastisk

[Jul] Gratinert juleskinke

Gratinert juleskinke

Juleskinke er røkt skinke. Den veier uten ben 1-3 kg.

Steking:
Pakk skinken inn i aluminiumsfolie og legg den i langpannen. Stikk steketermometeret inn i den mest kjøttfulle delen.
Stek på lav varme, 95°C til termometeret viser 68°C-72°C (?). Drøy time per kilo?

Kan serveres uten gratinering, varm eller kald. Holder seg i kjøleskap omtrent en uke.

Gratinering:
Skjær svoren av den ferdigstekte skinken.
Bland
· 6 ss sennep
· 2 eggeplommer
og pensle skinken. Dryss på
· 1 dl finhakkede/malte mandler/peanøtter
Stek i forvarmet ovn 200°C i ca 15 minutter.

__________________
-lig hilsen Guro
guro er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Rent og naturlig, uten melk, hvete, sukker, gjær, svin og sånt Svar med sitat