Sv: De har ikke smør på butikkene, hva er lurest å steke i?
Opprinnelig lagt inn av Gracella, her.
Kan man bruke fløte som har vært frosset? Synes det ikke alltid er like lett å piske krem av fløte som har vært frosset.
Og hvordan er holdbarheten på hjemmelaget i forhold til datostemplingen på fløtepakken?
Har fryseren "full" av pakker som nesten er gått ut på dato og som jeg hadde tenkt til å bruke i sauser og gryter. Kunne vært artig å lagd smør hvis det går.

Jeg har ikke prøvd av frosset fløte. Men har du masse i fryseren, så hadde i allefall jeg prøvd det.
Holdbarheten burde jo være som kjøpt smør sålenge man lager smøret med rene hender og rent utstyr og lagrer på samme måte. Her varer uansett ikke en halvkilo smør i mere enn en uke, og smør kan opbevares mye lengere.. Jeg har hatt hjemmelaget smør på benken i en uke på vinterestid.. Men vi har det kjølig da, ikke snakk om å kunne smøre med smøret fra september til mai.. Derfor bruker vi bremykt til de som spiser brød.
|