Vis enkelt innlegg
Gammel 21-11-11, 23:04   #60
Marella77
Seniormedlem
 
Marella77 sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2011
Hvor: Østlandet
Innlegg: 3.119
Marella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt av

Sv: De har ikke smør på butikkene, hva er lurest å steke i?

Opprinnelig lagt inn av shailene, her.

Extra virgin olivenolje tåler temperaturer opptil 190 grader før den blir "ødelagt", altså får kreftfremmende frie radikaler i seg, ryker og smaker vondt. Vanlig olivenolje til steking/baking tåler ofte litt høyere temperatur siden den er mer raffinert, men det er ikke snakk om mer enn 40 grader eller så.

Aner du hvor mange grader det blir i mat laget på full styrke i stekepanne?

__________________
Marella77 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Prøver å være i ketose hele tiden... Men skeier ut av og til. Har gått ned 33,2 kg på lavkarbo. Svar med sitat