Vis enkelt innlegg
Gammel 22-11-11, 11:07   #16
Carisma
Seniormedlem
 
Carisma sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Harestua
Alder: 47
Innlegg: 16.055
Carisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastisk

Sv: Spørsmål ang insulinresistens

Opprinnelig lagt inn av teleslynga, her.

Men om du har vært på ketolyse siden i vår (?), så kan vel insulinresistensen ha gått over? Jeg forstår at insulinresistens gjør det problematisk å gå ned på lavkalori, men på ketolyse skulle det da ikke bety noe?

Jeg har levd lavkarbo siden 2004 uten at det har vært revolusjonerende for insulinresistensen. Det kommer selvfølgelig an på graden av det, men det krever mye av kroppen (og hodet) å få den regulert. Og så lenge man har resistens vil kroppen uansett jobbe med håndbrekket på selv på ketolyse. Mest fordi den vil prioritere å stabilisere blodsukkeret og insulinmengden før den gir slipp på vekta. Høyt insulin i blodet er en betennelsestilstand for kroppen. I slike tilfeller er Glukophag (metformin) til stor hjelp da den bedrer insulinfølsomheten i musklene, og kroppen derfor lettere kan konsentrere seg om andre ting.

__________________
Persistance pays!
Carisma er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat