Vis enkelt innlegg
Gammel 23-11-11, 12:50   #5
Gerd
Jeg kan og jeg vil!
 
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
Gerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastisk

Sv: Er hvetemel fy-fy samme hva?

Spis både litt saus og en liten potet du. Men pass deg for karber resten den dagen. Potetgull ville jeg droppa.

En sjelden gang å spise slik gjør ikke store skaden. MEN viss du tenker å bruke hvetemel ofte, vil jeg si nei. Det er stivelse, raske karber og blir til sukker i kroppen.

Saus til kalkun lager jeg slik ( og ingen vil ha med hvetemel i etter å ha smakt denne) :

Kok opp kraft på innmaten i kalkunen(ligger i egen pose)
Med litt buljong i ( jeg bruker kyllingbuljong)
La dette putre et par timer.
Sil av
Hell kraften tilbake i kjelen og tilsett fløte og la småkoke til den begynner å tykne litt.
Den vil uansett bli tynnere enn med hvetemel i... Men du og du så mye bedre
Smak til med stekesjy fra kalkunen og ev. salt,, pepper.

Gerd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 1 Svar med sitat