Vis enkelt innlegg
Gammel 24-11-11, 02:28   #23
BenteR
Seniormedlem
 
BenteR sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: 770 meter over havet
Innlegg: 4.055
BenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastisk

Sv: Er hvetemel fy-fy samme hva?

Opprinnelig lagt inn av Cherry, her.

Om du absolutt vil spise potet så vil jeg råde deg til å spise poteter som er kokt, avkjølt og oppvarma igjen (jada, krever ekstra arbeid). Poteter som er kokt har en GI på rundt 80, mens kokte, oppvarma poteter har en GI på rundt 20 (ikke heeelt eksakte tall, men nært)

Kanskje jeg som har blingsa, men jeg har lest at den kokte kalde poteta har en GI på rundt 20.
Varmes den opp, så stiger GI-en igjen?

__________________
En reise på 1000 mil begynner med 1 skritt.
BenteR er avlogget   Min kostholdsfilosofi: diabetiker, max 5 karbo pr.måltid Svar med sitat