Vis enkelt innlegg
Gammel 30-11-11, 10:54   #1
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Har dere prøvd kokosmel i karbonader?

Jeg har altså prøvd det nå, jeg som vanligvis ikke bruker NOE mel av noe slag karbonadene. Jeg laget karbonader i går av 700g kjøttdeig( tips, rema1000, kostet noen og 40 kr sa mannen, det er billig), 2 egg og tilsatte 1 god spiseskje kokosmel. Karbonadene bandt seg godt sammen og endte med å se nesten ut som ferdigkjøpte gilde-karbonader jo.
Er det flere som har prøvd? Dette må jeg forske litt på altså. I tillegg rørte jeg karbonadene med håndmikserer, men det pleier jeg å gjøre, 700g kjøttdeig rett fra kjøleskapet( eller rett fra kald bil) er tungt å røre seig med salt, så jeg brukte maskinkraft.

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat