Vis enkelt innlegg
Gammel 02-12-11, 08:35   #24
Mortil1
Medlem
 
Mortil1 sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2011
Innlegg: 96
Mortil1 er på en erverdig vei

Sv: Periodevis kvalme, nummenhet og hjertebank

Hei!
Min personlige erfaring erat disse plagene er stressrelatert. Fikk lignende plager da jeg var 23 i 2003 (ny samboer, strøk i grunnfag semesteret før, så jeg tok både grunnfag og mellomfag på ett semester!). Våknet flere ganger på natten med svettetokter, hjertebank, nummen og svimmel. Var nærmest anfall over tider. Hadde kjent lignende i mildere grad i et par måneder, men da disse intense anfallene kom tok jeg turen til legen. Tok EKG og hele pakka (mye hjertefeil i familien), men legen fant ikke noe konkret. Mn hun fortalte meg at jenter i 20-årene ofte kan få hjertebank. Det er ikke farlig så lenge ikke anfallene varer mer enn et par mnutter om gangen. Hennes tips var å finne meg noen teknikker for å senke stressnivået.

Jeg kjente på meg at dette nok stemte, og meldte meg pået yogakurs og meditasjonskurs. De hjalp meg å koble ut, og renske opp. Følte jeg meg oppe i en stressende situasjon, gikk jeg på toalettet og gjennomførte noen av puste- og avslapningsteknikkene. Dette hjalp meg veldig!

I dag er jeg 31, og bruker til tider fortsatt yoga som avslapningsteknikk. Dette hjelper meg i alle fall. Skal også nevnes at jeg også ta magnesiumtilskudd de periodene hvor det er mye som skjer. I tillegg bruker jeg spikermatte.

Bare noen tips. Håper ting løser seg for deg!

__________________
Mor til 1
Min blogg


Mortil1 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat