Nøj de blev gode hvis jeg selv skal sige det Men selv om jeg formede små kranse flød de sammen og lignede til sidst fine småkager - så det nemmeste er at trille små kugler og trykke dem lidt flade. Jeg ændrede lidt på mængderne og valgte ikke at riste de hakkede mandler. Her er hvad jeg kom frem til: 125g mandelmel 1/4 knivspids hjortetaksalt 95g smør 70g sukrin 35g smuttede og hakkede mandler 1/4 eller 15g æg 1/4 vaniljestang Smørret tages ud ca ½ time inden brug. Så er det ellers bare at hælde mandelmel, hjortetaksaltm, smør, hakkede mandler, æg og kornene fra vaniljestangen ned i en skål og røre godt sammen. Trilles i små kugler som trykkes flade og sættes på bagepapir midt i ovnen ved 200 grader i 10 minutter. De er meget bløde når de kommer ud af ovnen men hav tålmodighed og træk bagepapiret over på en rist og lad småkagerne køle af på bagepapiret. De bliver sprøde og denne portion gav 40 småkager Min veninde kom forbi og smagte dem - hun var helt vild med dem