Vis enkelt innlegg
Gammel 04-12-11, 15:16   #6
Kitt
Seniormedlem
 
Kitt sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 57
Innlegg: 18.153
Kitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastisk

Sv: Marsipan uten sukrinmelis

Opprinnelig lagt inn av Gerd, her.

Mandlene bør tørkes før maling på kvern.

Hvorfor det?
Har laget marsipan i 30 år og har ALDRI tørket mandlene mer enn å la dem ligge flatt på et håndkle natten over.
Hvert år har marsipanen(og kransekakene) blitt akkurat som den skulle og fått masse skryt for smak, utseende og konsistens.
Så hvorfor mener du man bør tørke mandlene? *aldri så lite nysgjerrig*

__________________
Kitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) Svar med sitat