Vis enkelt innlegg
Gammel 04-12-11, 15:17   #7
Gerd
Jeg kan og jeg vil!
 
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
Gerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastisk

Sv: Marsipan uten sukrinmelis

Opprinnelig lagt inn av Kitt, her.

Hvorfor det?
Har laget marsipan i 30 år og har ALDRI tørket mandlene mer enn å la dem ligge flatt på et håndkle natten over.
Hvert år har marsipanen(og kransekakene) blitt akkurat som den skulle og fått masse skryt for smak, utseende og konsistens.
Så hvorfor mener du man bør tørke mandlene? *aldri så lite nysgjerrig*

du tørker jo mandlene over natta

Gerd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 1 Svar med sitat