Vis enkelt innlegg
Gammel 04-12-11, 18:53   #79
Lillemy71
Seniormedlem
 
Lillemy71 sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 2.372
Lillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastisk

Sv: Tagatose vs sukrin?

Opprinnelig lagt inn av Kitsu, her.

Og jeg har en teori om at det er sånn fordi det bare er et selskap som lager tagatesse. Kanskje det er dyrt å produsere eller noe, slik at de "sper" det ut med isomalt og sukralose? Sukralosen er jo 600 ganger så søtt som bordsukker, så bare den bittelille promillen gir nok litt smak.

Er nok ikke urimelig den teorien der, i tillegg er det vel også slik at den jevne forbruker vil ha noe som er så likt vanlig sukker som mulig og da må det blandes opp med noe. Er jo samme med stevia, den er spedd ut med mye rart for at "søtheten" skal være på linje med sukker.

__________________
Easy isn't always simple
Keep an open mind, but not so open that your brain falls out


Lillemy71 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketose Svar med sitat