Sv: Hvor mye penger brukes på mat?
Masse gode tips her ser jeg. Oksehale spiser vi ikke, blir vel mye arbeid....
men griseknoker spiser vi mye av (relativt iallefall). Utrolig godt å koke kraft suppe og kjøtt på knoker. men du og du hvor seigt det er, selv etter å ha kokt i flerfoldige timer på lav varme.
Dog, noe av det aller beste jeg får servert er kokt torskerogn med masse majones på ei lavkarboskive...mmm nam nam. Synd rogn er sesongavhengig, for rogn må være fersk rett fra havet synes jeg.
Liten avsporing: Men, ikke tenk penger nå, hadde dere kjøpt mer renskåret kjøtt, biff, pålegg og flere lammelår om dere la oss si fikk handle for hva dere ville i butikken for resten av livet gratis? Eller hadde dere fremdeles kjøpt en halv hjort, gris eller slikt no og ordnet maten selv? Se nå bort fra sjarmen med å skyte sin egen hjort, rein, elg gris osv da. Det er noe annet 
Jeg kjøper ikke ryper for å si det sånn, de skytes selv (bra ikke familien er avhengig av selvskutt rype......da hadde vi antakelig sultet ihjel her...haha)
|