Vis enkelt innlegg
Gammel 06-12-11, 18:59   #3
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: god melisglasur til pepperkaker?

Vann er ikke godt uansett, selv for meg som elsker sukker i alle former.

Jeg pleier å piske en eggehvite for hånd til hvitt skum og siden ha i melis. Og noen dråper sitron er godt i, og bidrar til at glasuren ikke gulner. Evt litt vanlige bidrar mye for smaken.

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat