Vis enkelt innlegg
Gammel 09-12-11, 22:29   #36
Sugarpill
Pauset
 
Sugarpill sin avatar
 
Medlem siden: May 2005
Hvor: Bergen
Alder: 40
Innlegg: 1.436
Sugarpill er bare helt fantastiskSugarpill er bare helt fantastiskSugarpill er bare helt fantastiskSugarpill er bare helt fantastiskSugarpill er bare helt fantastiskSugarpill er bare helt fantastiskSugarpill er bare helt fantastiskSugarpill er bare helt fantastiskSugarpill er bare helt fantastiskSugarpill er bare helt fantastiskSugarpill er bare helt fantastisk

Sv: Og plutselig sprakk jeg...

Opprinnelig lagt inn av hypah, her.

Jeg får så mye kritikk for å gå mot strømmen, så for å overleve må jeg følge strømmen av andre her inne og bruke terminologi som er sosialt akseptert her inne, enig?

Jeg er sikker på at du vil være mye flottere med tettsittende klær enn store flagrende. Med det siste så virker man bare enda større enn hva som faktisk er tilfellet (men ikke inne i eget hode kanskje, men for oss andre utenfor derimot...)


Siden jeg har en bmi langt under øvre grense for normalvektig, går jeg ikke så mye i store, flagrende klær. Men hvis jeg hadde et ego som ditt, ville jeg nok ikke funnet noe som passet selv i butikker for ekstra store størrelser.

Og, ang. å følge strømmen, så tror jeg du burde trene litt mer på akkurat dét. Eller, du kan praktisere dét du gjorde i en annen tråd, stillhet. Jeg tillater meg å snakke for mange brukere her når jeg ber deg vurdere å gå for "stillhet" langt oftere.

Sugarpill er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat ikke-fanatisk lavkarbo med masse grønnsaker og trening Svar med sitat