Vis enkelt innlegg
Gammel 11-12-11, 01:40   #88
BenteR
Seniormedlem
 
BenteR sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: 770 meter over havet
Innlegg: 4.055
BenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastisk

Sv: Hvor mye penger brukes på mat?

Jeg har alltid vært glad i og lage mat fra bunnen av. Jeg velger f.eks å kjøpe sau istedet for lam, det er billigere og har mer smak, men trenger lenger tid. Jeg lager kjøttgryter og supper med bog, høyrygg, hale, hel kylling, etc
Rimelig, mettende og godt. Jeg baker proteinbrød og knekkebrød istedet for og kjøpe "lavkarbobrød" til en liten formue.
jeg har ikke råd til og kjøpe det dyreste, jeg velger i stor grad first prize produkter og jeg utnytter salg og fyller fryseren. Rent kjøtt som f.eks indrefilet er langt fra så smakfullt som f.eks en oksehaleragu sånn til hverdags. Biff og andre dyre middager spiser vi av og til men altså ikke hver dag.
Jeg har ingen tro på at og spise rent, betyr og bare spise de dyreste bitene på dyret. Masse god næring på resten av dyret også.
Jeg trenger ikke mer proteiner på lavkarbo enn ellers, det er fettmengden jeg har økt noe, og fettet jeg bruker kommer i stor grad fra olje, nøtter fet fisk og også fra fett kjøtt. Tror det er en feil mange gjør, de kutter i karbohydrater men øker drastisk proteinmengden.
Vi bruker mellom 8 og 10000 i måneden, men vi er fem voksne mennesker (minsten er 21 år)

__________________
En reise på 1000 mil begynner med 1 skritt.
BenteR er avlogget   Min kostholdsfilosofi: diabetiker, max 5 karbo pr.måltid Svar med sitat