Vis enkelt innlegg
Gammel 15-12-11, 19:40   #9
Cheyla
Medlem
 
Medlem siden: Sep 2010
Innlegg: 96
Cheyla er på en erverdig vei

Sv: gru-gleder seg til jul ...

Uff, skjønner deg kjempegodt! Jeg har og perioder hvor jeg faller totalt av lasset om jeg tar en bit sjokolade (i andre perioder går det greit). Har det kun sånn ovenfor søtsaker, men det hjelper jo lite.

Det med at hvordan du spiser blir et tema (litt negativt ladet fordi det er lavkarbo) er noe jeg har vært lite borti fordi jeg har vært litt feig og skyldt på allergi (som jo er sant tåler ikke melk og gluten tror jeg) og ikke sagt at jeg spiser lavkarbo. Men i det siste har jeg begynt å innrømme at jo, jeg spiser lavkarbo. Og hjelpe meg så provoserte folk blir!!! Nesten litt hatske bare fordi jeg ikke spiser brød og potet... Jeg er helt sjokkert. Enkelte går så langt som å antyde at jeg kommer til å dø ung fordi jeg spiser Tine Smør, og smørmangelen i Norge det er mer eller mindre ene og alene min feil.

Beklager, ikke meninga og spore vekk fra tema i tråden din. Det du skriver om å tilby deg å hjelpe til med maten og lage eget godteri synes jeg hørtes ut som en kjempeide. Hvis jeg skal klare å ikke sprekke må jeg ha sukkerfritt godteri tilgjengelig når det flyter av godteri og kaker. Til hverdags spiser jeg cottage cheese med bær og tyrkisk youghurt, men til jul unner jeg meg litt sukkerfri marsipan altså

Lykke til!

Cheyla er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat