Opprinnelig lagt inn av Kristian
Leste i ett gammelt ukeblad der de påsto at en godt kunne spise havregrøt på en lavkarbodiett. Min kone lager aldri havregrøt så jeg har aldri prøvd. Annen grøt går ivertfall ikke. Noen som har prøvd havregrøt på dietten. Jeg ville tro det ville være bedre om en ikke kokte havregrynene.
Her er et forslag til. Tatt fra Atkins for livet.
Siterer:Jeg klarer bare ikke spise egg hver dag.
Et av forslagene var da:
Gammeldagse havregryn servert med nøtter,kremfløte eller smør og sukkerfri pannekakesirup(hmm veldig Amerikansk) Eller du kan tilsette proteinpulver eller peanøttsmør??? fra økologisk dyrkede peanøtter eller olivenolje.
Tja det er jo bare å velge:-)
På den annen side har jeg et annet forslag, når din kone koker risgrøt, så kan du lett lage din egen havregrøt på kort tid.
Regner med at du har mikrobølgeovn. Bland havregryn med vann(en del vann og la det stå i mikroovnen i ca tre minutter,til den virker passe.
Bland så i fløte og ha på smørklatt og det du måtte ønske.
Alternativt så er havregrøt 10 ganger bedre enn den polerte risen.
Desverre husker jeg ikke blandingsforholdet ,men min datter levde på dette til frokost da hun var mindre,bare at hun brukte melk og sukker på da:-)
|