Vis enkelt innlegg
Gammel 16-12-11, 19:07   #1
Kanutten
Seniormedlem
 
Kanutten sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 11.548
Kanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastisk

Ovnsstekt fylt ribberull (m/bilde)

  • tynnribbe
  • urter og ev svisker
  • bomullstråd


- Skjær først ruter i svoren. Ikke skrå ruter, da blir den vanskeligere å skjære opp.
- Snu deretter ribba oppned og skjær et lag av hele ribba nesten helt av.
- Løft opp denne flapen og ha urter og ev svisker på ribba. Legg ned flappen og ny runde med urter og ev svisker.
- Lag en pølselignende sak med svoren vendt ut.
- Surr bomullstråd rundt ribba slik at rullen holder sammen.


Stekes til den er ferdig.


Jeg stekte min i 150 grader i ca 2 timer. Grill på slutten for sprø svor.


Dette ble knallgodt!!!

Serveres med bernaisesaus, salat og fløtegratinert sellerirot. På det siste bildet ser det veldig gult ut, men det er det altså ikke.

Vedlagte bilder
Filtype: jpg bilde.JPG (139,0 KB, 53 visninger)
Filtype: jpg bilde(2).JPG (120,0 KB, 45 visninger)
__________________
Æ står han a!

Sist redigert av Kanutten : 16-12-11 kl 19:49.
Kanutten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥ Lavkarbo ala Kanutt ♥ Svar med sitat