Vis enkelt innlegg
Gammel 17-12-11, 14:36   #5
Kanutten
Seniormedlem
 
Kanutten sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 11.548
Kanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastisk

Sv: Ovnsstekt ribberull med bilde

Opprinnelig lagt inn av Echo, her.

Det så utrolig deilig ut! Når du skriver med svoren vendende ut, så blir det rullet litt inni også, ikke sant? Eller skal jeg skjære den helt av og så bruke den til å pakke inn hele rullen også, som et slags trekk?
Hvilke urter brukte du? De er ferske eller?

Dette må prøves. Gleder meg

Det ble ikke rullet noe svor inni. Kjøttlaget under svoren ble delt opp i to lag, men fremdeles hengslet på en side. Eventuelt kan du lage to "dører" mot hverandre hvor kjøttlaget blir hengslet på to sider. Æhhh, den var vanskelig å forklare.

Jeg hadde frisk estragon og hvitløk oppi min. Eldstepoden sa at det var den beste middagen han noensinne hadde spist.

__________________
Æ står han a!
Kanutten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥ Lavkarbo ala Kanutt ♥ Svar med sitat