Vis enkelt innlegg
Gammel 17-12-11, 15:57   #3
Alynna
Seniormedlem
 
Alynna sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2010
Hvor: Sandvika
Innlegg: 524
Alynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt likt

Sv: Pannacottaspørsmål

Jeg laget karamellpudding med frossen fløte, som jo også kokes opp på samme vis, bortsett fra at den bindes med egg og ikke gelatin, og den skilte seg så jeg fikk et smørlag på toppen, og ganske mager pudding i bunn.

Om du gjør dette, så vil jeg i det minste røre litt i den nå og da til den begynner å bli kald og sette seg, men jeg tror ikke det er å anbefale :/

Alynna er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Mest smak igjen for hver karbohydrat :) Ketolyse om jeg ønsker å gå ned i vekt. Svar med sitat