Tråd: Marsipan
Vis enkelt innlegg
Gammel 20-12-11, 20:34   #52
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Marsipan

Opprinnelig lagt inn av lille_trille, her.

Brukte mandelmel, men hadde oppi 5 stk. eggehviter. Likevel ble det bare en tørr masse

Marsipan av avfettet mandelmel kan du umulig bli hverken godt eller en bra masse, for det er lite fett i og massen BLIR tørr.Den er ikke egnet til å lage marsipan. Bruk hele mandler, skold, tørk et døgn og mal og ha i søtstoff og eggehvite.

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat