Vis enkelt innlegg
Gammel 20-12-11, 21:59   #11
Charlott
Seniormedlem
 
Charlott sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2009
Hvor: Skreia, på sjølveste Toten ;)
Alder: 58
Innlegg: 4.182
Charlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastisk

Sv: Tåler jeg ingen erstatning for sukker? :(

Opprinnelig lagt inn av Maissa89, her.

Tviler ¨på at stevia er spesielt godt i bakverk. Tenker på å lage sarah bernard. Har laget med sukrin, godt....men så vondt

Jeg bruker bla stevia i bakverk, blander det med feks Splenda og/eller Natreen for å få minst mulig kunstig smak

God bedring!

__________________



Vanligvis er jeg tynn og bedårende, men i dag har jeg fri!

Charlott er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat