Vis enkelt innlegg
Gammel 21-12-11, 18:38   #12
smgj
Seniormedlem
 
smgj sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Hvor: Østfold
Alder: 51
Innlegg: 6.228
smgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisk

Sv: Godt skrevet om smørkrisa

Opprinnelig lagt inn av KarMa40, her.

Nei, omsetting av ikke-pasteurisert rå melk er ikke lov i Norge. Orker ikke finne nøyaktig link til mattilsynet, for jeg blir så provosert.

Argumentet er omtrent sånn at DERSOM campylobacter SKULLE bli ett problem (noe det ikke er idag, eller har vært det man vet) er omsetningsforbudet eneste skanse.
Forstå det den som kan.
Er det ikke Danmark eller Tyskland at mange gårder har melke-tappe-automat i veikanten? Blir sikkert stoppet av EU-regler snart...

Ja, det er snåle saker. Jeg kjøper min upasturiserte brie fordi den vanlige ikke var god lenger etter jeg fant denne.... Og den omsettes i dagligvare, innen EU. Kanskje EU vil være godt for noe?

__________________
Fant (og mistet igjen) matchvekta under candida- og eliminasjonsdiett ifm. stoffskiftesykdom. Forsøker nå å finne den igjen med inspirasjon fra Primal Blueprint
smgj er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Primal Blueprint - tåler begrenset melk (lett laktoseintolerant) og glutenholdig mel enda dårligere. Svar med sitat