Sv: Lavkarbo tetter rørene?
Opprinnelig lagt inn av smgj, her.
Hehe - skal man ned på det nivået kan man jo snakke om all den fiberen som folk hiver i seg som går tvers gjennom. Tro meg - jeg vet det var mer sagflis inn/sagflis ut på høykarbo. Grønnsakene oppfører seg ikke sånn, merkelig nok.
For ikke å snakke om alle CO2'en som går med til å frakte tørt brød til huset og tørt brød i søpla... (Nei, det er muligens ikke helt seriøst ment, men et godt eksempel på polariseringen som pågår i det offentlige rom...)
For å fortsette lettere useriøst, kupromp brukes som et av de største argumentene mot kjøttspising (klimaargument). Meeeen hva da med mennesker? Vi promper MYE mer på karbo enn på fett, iallfall veldig mange av oss. Resten tør ikke innrømme det der de later som om de er miljøvennlige på fullkorn. Såh, skal kuprompen med, får de ta med menneskeprompen også.
|