Vis enkelt innlegg
Gammel 01-01-12, 17:36   #1
silje
Seniormedlem
 
silje sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2005
Hvor: Oslo
Alder: 45
Innlegg: 1.432
silje er en virkelig god ressurssilje er en virkelig god ressurssilje er en virkelig god ressurssilje er en virkelig god ressurssilje er en virkelig god ressurssilje er en virkelig god ressurssilje er en virkelig god ressurssilje er en virkelig god ressurssilje er en virkelig god ressurssilje er en virkelig god ressurssilje er en virkelig god ressurs
Question

Mat for intolerante

Hei hei!

Nå er det flere år siden jeg har vært innom lavkarbo.no, men håper å komme innom litt oftere heretter.
Har fortsatt å gå opp disse årene, selv om jeg har gått på lavkarbo, og gikk til slutt til legen og testet meg for intoleranser.

Viser seg at jeg er intolerant mot havre, hvete, gjær, gluten, løk, tomat, mais, egg og alt av meieriprodukter (også smør).
Lager en del wok med kylling/fisk, og lager mitt eget knekkebrød, men skulle gjerne hatt flere oppskrifter. Har feks sett i en del kokebøker med gluten- og melkefri mat, men der er jo de fleste rettene med egg :S

Om noen har noen tips, blir jeg glad

Mvh
Silje

silje er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat