Sv: Hvilke grønnsaker?
Opprinnelig lagt inn av Mithila, her.
Eg et ein del sellerirot, matevaretabellen seier 2,8g kbh per 100g. Eg et også både agurk, tomat, salat, avokado og paprika, kvifor trur du at du ikkje kan ete dette?
Jeg spiser masse av det jeg, men det er flere her inne som sier at "salat er ikke grønnsaker, spis noe annet!" til nybegynnere som ramser opp det de spiser og bl.a. spiser salat hver dag.
Opprinnelig lagt inn av nellie, her.
Squash, stilkselleri, sellerirot(er ikke på kanten), paprika (minst karber i grønn, middels i gul og mest i rød), aubergine, asparges, sopp, babymais, salater med mye farge (Lollo, spinat, hjertesalat, ruccola.)
Squash hadde jeg glemt ja, merkelig nok ettersom jeg senest i går satt og noterte det på lista over ting jeg skal prøve å dyrke til sommeren... Men det er ikke mye næring i squash? Auberginer kommer jeg ingen vei med, smaker og har konsistens som skumgummi, men babymais og asparges er godt. Jeg har aldri laget asparges selv, men det kan vel ikke være sååå vanskelig? Å kjøpe egen aspargeskjele kommer ikke på tale. 
Opprinnelig lagt inn av nellie, her.
Ooog. Rosenkål og brokkolini.
Rosenkål spiser jeg innimellom. Hva er brokkolini?!
|