Vis enkelt innlegg
Gammel 03-01-12, 20:47   #1
TomleTone
Juniormedlem
 
Medlem siden: Dec 2011
Innlegg: 20
TomleTone er på en erverdig vei

Kunstig søtning i maten

Dette er sikkert tatt opp tidligere, men jeg gidder ikke sitte å lete. Og kanskje er det nye mennesker her, og nye innfallsvinkler.

Når det gjelder søtning i mat og kaker når man går på lavkarbo, har jeg et savn. Søtning. Syntes ikke Sukrin er et godt alternativ. Har bestilt Stevia i dag, håper det kan være med å gi meg den søtningen jeg "mangler".

Ser mange bruker kunstige søtninger som nutreen, splenda, ol. Personlig er jeg veldig lite for slike kunstige søtstoffer.
Når litt av baktanken med lavkarbokost er å spise sunt, så bør man vel holde seg vekke fra slike "stygge" søtninger.

Jeg er ikke ute etter å kritisere noen, men vil ha en saklig debatt rundt dette temaet.
SÅ; Hva tenker dere?

Mange mener jo kunstig søtning er som nervegift for kroppen.

TomleTone er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat